Reviews auto importeren

Dit is wat klanten over ons vertellen:
Willy Alers
Willy Alers
18:34 03 Dec 19
Omdat wij zelf helemaal geen ervaring hebben met een auto importeren, laat staan een buscampertje, hebben wij dit vol vertrouwen aan René overgelaten. Vanaf het eerste tot het laatste contact verliep het soepel, ook met de (particuliere) verkopers.Het was letterlijk 'een race tegen de klok', maar René hield altijd de moed erin, en wat we wilden is voor 110% waar gemaakt. Hartelijk dank daarvoor René, nogmaals. Morgen gaat ons nieuwe, vrije leven van start.Mochten er mensen zijn die twijfelen over een voertuig importeren; niet nodig, alles wordt door Van den Berg Autoimport perfect geregeld.
Mieke van kalken
Mieke van kalken
15:01 25 Nov 19
Vorige week is onze Mercedes Benz SLK 200 Kompressor afgeleverd door René van den Berg. De hele procedure werd binnen 10 dagen afgerond.Vanaf het eerste gesprek tot aan de aflevering hebben we een fantastisch goede ervaring opgedaan. Eerlijk, open en zeer vakkundig werd de invoer geregeld. De auto is geweldig. Wij kunnen iedereen die een auto wil importeren zeker aanraden even met René contact op te nemen.Het kan je zomaar duizenden euro's besparen.
Jan Kempers
Jan Kempers
19:12 12 Apr 19
Uitstekende begeleiding van het importproces, heel transparant en zeer betrouwbaar.
Kees Doerga
Kees Doerga
19:39 11 Apr 19
Top bedrijf van der Berg. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Erik Wilting
Erik Wilting
18:21 11 Apr 19
Super gedaan en ik ben helemaal tevreden. In zeer korte tijd 2 auto's afgeleverd. Heldere en transparante communicatie. Geen verrassingen achteraf maar een eerste klas afhandeling. Kan deze betrouwbare importeur bij iedereen aanbevelen.
Maarten Luijt
Maarten Luijt
10:47 11 Oct 18
Rene heeft voor mij een BMW uit Duitsland geïmporteerd die te koop stond bij een Particulier. Zowel de verkopende partij als ik hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Het feit dat Rene aangeeft zelfs als hij op locatie staat in Duitsland dat als hij geen goed gevoel over de auto heeft - ondanks alle checks vooraf - de auto niet mee te nemen was voor mij het teken dat hij toegevoegde waarde heeft. Deze samenwerking heeft voor mij aangetoond dat als je een mooie auto in Duitsland ziet staan dat je deze (zelfs met minder gedoe dan bij autobedrijven in NL) kunt gaan kopen. Rene regelt het.
Mike Bloemen
Mike Bloemen
17:39 13 Jun 18
Afgelopen maand een occasion bij René gekocht. Al een tijd op zoek naar een santa fe type 2. Uiteindelijk mijn oog gevallen op een die René te koop had staan. Aangezien het een eind rijden was voor mij, eerst maar even gebeld om (eerdere) teleurstelling te voorkomen. Auto werd in detail beschreven, ook de minpunten (voorbumper kras en achterbumper een afdek stuk die gescheurd was). Volgende dag meteen in de auto gestapt en langs gereden. Na een uitgebreide proefrit onder het genot van een kop koffie heb ik de auto gekocht. Kreeg er een kleine onderhoudsbeurt bij, zomer banden gemonteerd, acherbumper gerepareerd èn de bumper werd gespoten!!Al met al super goede service, eerlijke auto en lekkere koffie!!Hoop deze auto lang te mogen besturen.
Milan Kohlen
Milan Kohlen
15:57 24 Apr 18
Ik kwam een auto tegen die dubbel geadverteerd was. Hij stond te koop in Duitsland en in Nederland (Dit bedrijf heeft in beide landen vestigingen).Het viel mij op bij dit voertuig de prijs verschillen in de landen aardig groot waren. Door advies te vragen aan "Van den Berg autoimport" gaven zij mij het advies dat als ik de auto zelf in zou voeren goedkoper zou zijn dan de auto in Nederland te kopen.Van den Berg Autoimport geeft eerlijk en goed advies. Ook als het de moeite zelf waard is om hun wel of niet in te schakelen.
Marc
Marc
07:06 31 Mar 18
Heb gisteren de aflevering gehad van mijn uit Duitsland geïmporteerde auto. Ben zeer tevreden. Van den Berg informeert, is realistisch, doet net een stapje meer dan verwacht (extra benzine, bestellen van een antenne die ontbreekt, dat soort dingen) en ik kon mijn bestaande auto inruilen. Zeer tevreden. Aanrader!
Laurens Elmendorp
Laurens Elmendorp
14:10 18 Jan 18
Een aanrader! Rene van den Berg heb ik ervaren als zeer professioneel en servicegericht. Hij communiceert goed komt alle afspraken perfect na.Het gehele traject, van aankoop, transport, keuring, BPM aangifte en kenteken registratie verliep precies volgens planning en bovendien erg snel.
Alex van den Berg
Alex van den Berg
09:06 16 Oct 17
Ik had Rene benaderd om dat ik bezig was met de aanschaf van een nieuwe auto. Omdat mijn vrouw het toch 'te spannend' vond om een auto te importeren, hebben we ervoor gekozen om een auto bij een dealer aan te schaffen. Dit bleek wel een geimporteerde auto te zijn. Ik heb Rene van onze aanschaf op de hoogte gebracht en hem bedankt voor zijn tijd die hij aan ons had besteed. Toen belde Rene me alsnog op om me te waarschuwen voor een aantal zaken die mis kunnen zijn bij geimporteerde auto's. Hij heeft (o.b.v. het kenteken) ook nog een aantal zaken gecontroleerd. Uiteindelijk bleek er niets mis met de door mij aangeschafte auto. De manier hoe Rene mij heeft behandeld, vind ik getuigen van zeer eerlijke en betrokken bedrijfsvoering. Hij lichtte mij geheel belangeloos in over de praktijken die soms voorkomen bij geimporteerde auto's. Mijn beeld van de auto-branch is door het optreden van Rene dan ook zeker gewijzigd. Kortom: helemaal TOP! (alleen jammer dat ik niet met hem in zee ben gegaan). Hartelijke groet, Alex van den Berg (Broek in Waterland)06-52-659864
Ad Kokshoorn
Ad Kokshoorn
08:30 29 Mar 17
Vriendelijk persoon, duidelijke uitleg over het te volgen traject en uiterst correcte behandeling, ook na de aflevering toen ik bepaalde dingen niet kon vinden werd er gecommuniceerd met de aankoopgarage in Duitsland.
Wilco van den Berg
Wilco van den Berg
15:19 28 Mar 17
Een zeer betrouwbare en zorgvuldige service! Van te voren duidelijke afspraken (op papier) over de verwachtingen over en weer. Keurige aflevering zonder kleine lettertjes oid! Perfect!
Arjan Groen
Arjan Groen
09:16 28 Mar 17
Heldere communicatie en je weet precies wat je gaat krijgen. Fijn ook om proactief op de hoogte gehouden te worden van hoe zaken lopen. Perfecte service, ik kom over 5 jaar weer bij je terug om de huidige BMW om te ruilen voor een andere import auto!
Pascal Roepke
Pascal Roepke
12:54 08 Feb 17
Prima . Rene doet wat er afgesproken is en houdt je op de hoogte van gebeurtenissen. Denkt mee en neemt initiatief.
Jacco Zijderveld
Jacco Zijderveld
13:42 23 Jan 17
Zeer prettige, professionele en service gerichte organisatie. Proactief maar ook nazorg op niveau. Hoge mate van bereikbaarheid (ook in weekend of avond), snelle reactie. Zeer aan te bevelen.
Volgende beoordelingen
Aanvraag